Copreşedintele PNL Vasile Blaga: Cătălin Predoiu va reveni în ''prima linie'' după câteva zile de odihnă. Alina Gorghiu: Niciun candidat PNL nu ar fi luat un scor mai mare

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că PNL va accepta demisia lui Cătălin Predoiu de la şefia PNL Bucureşti, afirmând că Predoiu rămâne un membru de bază al partidului şi că va reveni în ''prima linie'' după câteva zile de odihnă.

501 afișări
Imaginea articolului Copreşedintele PNL Vasile Blaga: Cătălin Predoiu va reveni în ''prima linie'' după câteva zile de odihnă. Alina Gorghiu: Niciun candidat PNL nu ar fi luat un scor mai mare

Copreşedintele PNL Vasile Blaga: Cătălin Predoiu va reveni în prima linie. Alina Gorghiu: Niciun candidat PNL nu ar fi luat un scor mai mare (Imagine: Mihai Dăscălescu/ Arhiva Mediafax Foto)

''Demisia este gestul domniei sale. Este o decizie pe care o vom accepta. Şi eu am candidat pentru Bucureşti şi am pierdut. Am fost în această situaţie. Cătălin Predoiu rămâne un membru de bază al acestui partid, fiind şi prim-vicepreşedinte al partidului şi sigur că după o perioadă de odihnă de câteva zile pe care o va avea domnia sa sunt absolut convins că va reveni în prima linie'', a afirmat Blaga, întrebat dacă va accepta demisia lui Cătălin Predoiu de la şefia PNL Bucureşti.

La rândul său, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a subliniat că Predoiu nu a fost lăsat singur de liderii PNL aşa cum s-a vehiculat.

''Am aşteptat până astăzi să facem aceste declaraţii pentru a putea prezenta informaţii corecte, pe care aseară la ora 21:00 nu le aveam. Vreau să demontez din start acele scenarii conform cărora Cătălin Predoiu a fost lăsat singur de către liderii PNL. Nici pomeneală a fost o opţiune care i-a aparţinut lui Cătălin Predoiu pentru că la momentul ore 21:00 singurele informaţii pe care le aveam era exit-poll-ul pe Bucureşti'', a spus Gorghiu.

Ea a susţinut că niciun alt candidat din PNL nu ar fi obţinut un scor mai bun decât Predoiu.

''Niciun alt candidat din interiorul PNL nu cred că ar fi obţinut un scor mai bun decât domnul Predoiu. Asta pentru a închide orice alt scenariu şi discuţii'', a fost de părere Alina Gorghiu, mulţumindu-i lui Cătălin Predoiu.

Ea le-a mulţumit şi celorlalţi candidaţi, afirmând că sunt foarte mulţi tineri care ''au pierdut mai mult decât onorabil, unii au pierdut la câteva zeci de voturi''.

''Sunt oameni tineri care cel puţin eu şi Vasile Blaga le garantăm că vor face parte din garnitura de lideri ai acestui partid şi pe viitor (…) Chiar dacă suferă astăzi o decepţie le suntem alături şi am convingerea că vor avea un cuvânt greu de spus în politica românească în viitor'', a conchis Gorghiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici