Cozmin Guşă se declară simpatizant al MISA

Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, mulţumeşte anticipat membrilor Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA) care strâng semnături de susţinere a candidaţilor partidului pentru Parlamentul European, declarând că simpatizează această mişcare.

4 afișări
Imaginea articolului Cozmin Guşă se declară simpatizant al MISA

Cozmin Guşă declară că este simpatizant al MISA

Guşă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Cluj, că a aflat că pe forumurile pe care intră yoghinii de la MISA se face propagandă PIN, iar membrii mişcării sunt îndemnaţi să strângă semnături pentru partid.

„Nu ştiam că este atât de mare susţinerea. Am avut trei colege care fac yoga în cadrul MISA. Mă bucur că yoghinii de la MISA ne susţin pe noi. Le şi mulţumesc în avans pentru susţinere”, a afirmat Guşă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici