Cristian Tudor Popescu: Primul mort în cruciadă: referendumul

După ce a invocat 4 morţi la apelul de seară, adică pe numiţii Platon, Aristotel, Newton şi Einstein, ca să creeze o diversiune de protecţie a premierului Ponta în scandalul plagiatului fără să aibă sentimentul ridicolului uriaş în care se afunda, iată că Ioan Rus şi-a redescoperit demnitatea.

602 afișări
Imaginea articolului Cristian Tudor Popescu: Primul mort în cruciadă: referendumul

Cristian Tudor Popescu: Primul mort în cruciadă: referendumul (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

O demnitate de week-end, căci vineri dl Rus anunţa, cu seriozitatea sa de actor şomer,  declanşarea cruciadei, adică o recoltă cât mai mare de cruci per pagină în listele electorale.

Până luni dimineaţă însă, de la 4 morţi, fie ei şi iluştri, până la depăşirea planului de 1.300.000  i s-a părut cam mult ministrului Rus.

Dacă e să judecăm pornind de la principiul lui Rus „Trebuie să separăm bărbaţii de curve”,   comportarea d-sale e asemănătoare celei a unei doamne cu calificarea de mai sus, care, după ce a intrat în bordel şi i s-a repartizat o cameră, declară cu indignare: „Vai, dar eu nu pot să fac aşa ceva! ”

Citeşte mai departe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici