Cum îţi afectează viaţa războiul PNL-PSD. Ce jonglerii mai fac partidele cu alocaţia copilului şi pensia părinţilor

  • Războiul politic dintre PSD şi PNL e mai presus de nevoile tale
  • Politicienii jonglează cu alocaţia copilului şi pensia părinţilor tăi
  • Consultant politc Adrian Zăbavă: mai mult cu ochii la alegeri, şi nu la nevoi
563 afișări
Imaginea articolului  Cum îţi afectează viaţa războiul PNL-PSD. Ce jonglerii mai fac partidele cu alocaţia copilului şi pensia părinţilor

Deputatul PNL Florin Roman afiseaza o pancarta inaintea inceperii sedintei in plen a celor doua camere parlamentare, sedinta dedicata dezbaterii motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva guvernului, luni 31 august 2020, la Palatul Parlamentului ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Războiul politic dintre PNL şi PSD pare că e prioritatea politicienilor, şi nu gestionarea crizei. Gâlceava politică te afectează direct. Se jonglează cu mărirea alocaţiei şi a pensiei.

Deşi a intrat în vigoare creşterea punctului de pensie cu 14%, PSD încearcă să modifice rectificarea în forma pe care o vor ei, cu 40%. 

Nu ai un sentiment de Déjà vu? Da, cam aşa s-a întâmplat şi cu alocaţiile. Nu ştii ce să mai crezi...primeşti 20% în plus pentru copilul tău? Sau se dublează? 

Un nou subiect de discuţie îşi face loc, metroul din Drumul Taberei. Ministerul Transporturilor spune că e nevoie ca STB să oprească circulaţia pe linia de tramvai 41, pentru a termina lucrările la metrou. PMB pasează vina la Minister: magistrala poate fi pusă în funcţiune şi fără a opri circulaţia.

Din toate aceste certuri, tot tu eşti cel mai dezavantajat, deşi autorităţile ar trebui să lucreze în folosul tău. Ce se întâmplă cu alocaţia copilului tău, cu pensia părinţilor? Deja te gândeşti c-ai putea sta în trafic mai mult decât o faci deja, nu?

Uite cum rezumă consultantul politic Adrian Zăbavă: lupta electorală e mai importantă decât nevoile tale.

„Campania electorală joacă un rol. E adevărat că atât creşterea pensiilor, creşterea alocaţiilor, linia de metrou din Drumul Taberei, toate sunt subiecte de mult începute, de mult dezbătute, însă, spre nenorocul populaţiei, ele ajung la un punct culminant în timpul campaniei electorale”, a afirmat analistul politic Adrian Zăbavă. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici