Cum l-au felicitat liderii din România pe Joe Biden

  • Victoria lui Joe Biden a stârnit şi reacţiile politicienilor români
  • Prima reacţie a venit pe pagina de Twitter, din partea lui Iohannis
  • Urările au venit şi din partea altor lideri de partid, în special cei care l-au cunoscut personal pe Biden
1298 afișări
Imaginea articolului Cum l-au felicitat liderii din România pe Joe Biden

Cum l-au felicitat liderii din România pe Jor Biden

Victoria lui Joe Biden a stârnit şi reacţiile politicienilor români, în special a liderilor de partid care cunoscut pe noul preşedinte al Statelor Unite. Hai să îţi arăt câteva dintre postări.

Prima reacţie a venit din partea preşedintelui Klaus Iohannis, care l-a felicitat pe Joe Biden, printr-o postare pe Twitter, platforma utilizată de majoritatea liderilor europeni.

Iar pe Facebook, Marcel Ciolacu i-a urat succes lui Joe Biden în mandatul de preşedinte.

Totuşi, poate că alegerile din America au luat sfârşit, însă îţi amintesc că în România abia încep. Aşa că preşedintele Camerei Deputaţilor nu s-a abţinut să nu strecoare câteva detalii despre Partidul Social Democrat.

La finalul unei campanii electorale desfăşurate în condiţii şi cu mize excepţionale, poporul american a decis. Salut...

Posted by Marcel Ciolacu on Saturday, November 7, 2020

Tot pe Facebook, preşedinte interimar al Senatului, Robert Cazanciuc şi-a început postarea cu un fragment dintr-un discurs al actualului preşedinte american.

Victor Ponta, s-a rezumat la un text scurt, prin care îl felicită pe Biden.

Şi Dacian Cioloş s-a numărat printre liderii care l-au cunoscut personal pe Joe Biden. Fostul premier a lăudat viziunile politice din programul celui de-al 46-lea preşedinte al Americii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici