Cum te „ameţesc” politicienii în perioada crizei COVID-19

  • Politicienii s-au contrazis pe perioada crizei, în loc să îţi dea răspunsuri.
  • Ai avut trei zile, în perioada de tranziţie de la starea de urgenţă, la starea de alertă, când nu ai ştiut cum să procedezi când ieşeai din casă.
  • Guvernul spune că s-au înmulţit cazurile, PSD şi ALDE îl acuză că măsluieşte datele.
1465 afișări
Imaginea articolului Cum te „ameţesc” politicienii în perioada crizei COVID-19

Cum te „ameţesc” politicienii în perioada crizei COVID-19

Politicienii ar trebui să fie cei care sunt acolo să îţi răspundă la toate nelămuririle, în perioadele grele, nu-i aşa? Pentru de asta se presupune că i-ai ales…

Ce au făcut ai tăi în criza COVID-19? S-au contrazis până te-au încurcat şi mai tare. Ba trebuie să porţi mască, ba nu mai ai nevoie de ea. PNL strigă de la Guvern că se înmulţesc cazurile, PSD, ALDE îţi spun că măsluieşte datele.

Social-democraţii cer deschiderea spitalelor, Guvernul zice că sunt destule. Ai avut trei zile, în perioada de tranziţie de la starea de urgenţă la cea de alertă, în care nu ştiai la ce să te aştepţi când ieşi din casă. Acum te întrebi dacă era necesară prelungirea stării de alertă. Nimic nu e clar, dar politicienii tăi sunt într-o continuă analiză şi un continuu joc de-a leapşa.

Ia uite, mai sunt şi unii cu idei trăsnite care găsesc rezolvări SF.

  • Marcel Ciolacu, preşedinte interimar PSD: „Nici noi politicienii, nici dumneavoastră, presa, nici românii nu ştiu, peste câteva ore, ce se va întâmpla peste câteva ore, când va expira starea de alertă (...) 
  • „Domnule prim-ministru, nici nu ştiu…am voie să vorbesc fără mască”;
  • Robert Cazanciuc, vicepreşedinte Senat: „Nimeni nu ştie nimic despre ceea ce va urma. Nu putem să nu ne întrebăm ce se poate întâmpla timp de 3 zile în care practice, nu vor exista reguli pentru protecţie”;
  • Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt PSD: „Nu ar trebui prelungită starea de alertă la nivel naţional, ci ar trebui declanşată stare de alertă locală (...) „Nu ştim nici până în ziua de astăzi câte persoane au fost testate, aflăm doar numărul testelor procesate. Pe măsură ce se apropie decizia privind starea de alertă, brusc, vedem că nr îmbolnăvirilor creşte. (...) Somăm Guvernul Orban şi pe ministrul Tătaru să deschidă spitalele pentru pacienţii cronici”;
  • Ludovic Orban, premierul României: „ Există posibilitatea de tratare şi în alte spitale”;
  • Dan Barna, preşedinte USR: „Există foarte multe zone în ţară, localităţi, municipii, zone foarte mari, unde prelungirea acesteia nu se justifică, cel puţin pe datele pe care le cunoaştem”;
  • Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii: „În acest moment, nu ştie nicio secţie câţi sunt bolnavi, câţi sunt în zolare la domiciuliu sau câţi sunt prezenţi”:
  • Lucian Romaşcanu: „Guvernul PNL ascunde sau manipulează adevărul legat de pandemia cu COVID. Are monopolul informaţiilor oficiale şi refuză obsesiv să lase să vină informaţii şi din alte surse”. 

         

  • Cazanciuc: „Chiar nu pot să vă răspund la această întrebare, întrebaţi la Cotroceni sau la MAI”; 
  • Orban: „Aceasta este decizia pe care trebuie să o ia atât pacienţii, cât şi Ministerul Sănătăţii. Răspunsul la această întrebare poate să vi-l dea grupul de comunicatre strategică”;
  • Ciolacu: „Normele de aplicare sunt atributul Guvernului”;
  • Primar Vatra Dornei: „Îi rog pe dorneni să ne unim cu toţii şi să reuşim să trecem perioada aceasta grea, iar toţi viruşii vom reuşi să îi bagam in conducte şi să îi gazăm, să încheiem pentru Dorna şi pentru România cu pandemia”.
  • Iohannis: „În faţa unei boli, eşti precaut. Sau eşti prost, una din două”. 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici