CV Tudor a făcut scandal în direct la TVR 1

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a provocat scandal, joi seară, la TVR 1, insultându-i pe moderatorul Liviu Mihaiu şi pe invitatul Dragoş Bucurenci, acesta din urmă părăsind de altfel emisiunea.

123 afișări
Imaginea articolului CV  Tudor a făcut scandal în direct la TVR 1

CV Tudor a făcut scandal în direct la TVR 1 (Imagine: Mediafax Foto)

Incidentul a izbucnit în momentul în care Bucurenci i-a cerut lui Vadim Tudor să-şi încheie intervenţia, spunându-i că are doar un minut la dispoziţie.

"Vă rog să respectaţi timpul! Aveţi un minut. Dumneavoastră, când sunteţi la televizor, eu schimb. Aici aveţi un minut", i-a spus Dragoş Bucurenci liderului PRM.

Revoltat, Corneliu Vadim Tudor i-a spus acestuia, pe ton răstit: "Du-te, domnule, că arăţi ca o maimuţă. Nu ţi-e ruşine să-mi vorbeşti mie, Corneliu Vadim Tudor, aşa?".

În acel moment, Bucurenci a părăsit emisiunea, iar liderul PRM a continuat vociferările, în timp ce Liviu Mihaiu îi cerea să înceteze, ameninţându-l că îi taie microfonul.

"Tare mi-e teamă că şi voi trăiţi din bani negri", striga Vadim Tudor.

El a vorbit şi despre fraudarea alegerilor, acuzând faptul că se pregăteşte o "colosală" fraudă electorală, mai ales în Capitală, aducând acuzaţii şi la adresa preşedintelui Traian Băsescu.

Liviu Mihaiu a încercat din nou să-l tempereze pe liderul PRM, care însă şi-a continuat discursul, chiar şi fără microfon.

În replică la acuzaţiile lui Vadim Tudor la adresa sa, Mihaiu i-a spus: "Reprezinţi paradigma slugilor Securităţii. (...) Sunteţi cântăreţul dictatorului. Nu încercaţi să faceţi judecăţi morale, aici în studio".

Moderatorul a cerut ca Vadim Tudor să fie evacuat.

"Există cineva în stare în Televiziunea Română să-l evacueze pe acest domn?", a întrebat el.

Imediat, liderul PRM a strigat: "Hai sictir, de vagabond!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici