CV Tudor îi cere lui Blaga să facă anchete la toate secţiile de votare speciale

Liderul PRM C.V. Tudor, candidat la Preşedinţie, îi solicită ministrului Administraţiei şi Internelor Vasile Blaga să facă "imediat" anchete penale la toate cele 3369 de secţii de votare speciale, cu privire la suspiciunile de fraudare a alegerilor, mai ales la Gara de Nord şi la Facultatea de Drept

20 afișări
Imaginea articolului CV  Tudor îi cere lui Blaga să facă anchete la toate secţiile de votare speciale

CV Tudor îi cere lui Blaga să facă anchete la toate secţiile de votare speciale (Imagine: Mediafax Foto)

"Vă solicităm să efectuaţi imediat anchete penale la toate cele 3369 de Secţii de Votare Speciale cu privire la suspiciunile de fraudare a alegerilor", se arată în solicitarea PRM.

CV Tudor atrage atenţia că la secţiile speciale din Gara de Nord şi Facultatea de Drept din Capitală, după cum au relatat posturile centrale de Televiziune, mii de persoane au fost aduse din numeroase alte localitaţi din ţară, existînd suspiciunea că acestea votează de mai multe ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici