CV Tudor nu face schimbări în echipa de conducere a PRM

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, marţi, că nu intenţionează să facă schimbări în echipa de conducere a partidului în urma rezultatelor obţinute la scrutinul pentru Parlamentul European de partidul pe care îl conduce, deoarece frauda la aceste alegeri "se vede din lună".

1 afișare
Imaginea articolului CV Tudor nu face schimbări în echipa de conducere a PRM

CV Tudor nu face schimbări în echipa de conducere a PRM

"Este o prostie. La o fraudă care se vede din lună, ce să mai reproşez echipei de conducere? Că nu ne-am dus la secţiile de votare să-i luăm la palme, că nu le-am dezumflat roţile autobuzelor?", a spus Vadim Tudor.

"Fireşte că e loc de mai bine, fireşte că trebuie să se muncească mai bine, eu, însumi. Dar mai mult de atât ce să fac? Mai mult decât să îmi rup gâtul pentru românii mei şi să mă duc pe cerul, de iarnă, înnorat al Europei, până la Roma şi la Vatican şi să mă milogesc de toţi sfinţii de acolo să amelioreze soarta românilor din Italia (...), mai mult decât să cutreier judeţele, şi le-am cutreierat destul, (...) mai mult decât să-mi impun un regim de austeritate sever ce să fac?", a întrebat retoric şeful PRM.

Întrebat dacă îşi reproşează ceva în legătură cu rezultatul obţinut la scrutinul de duminică de PRM, C.V. Tudor a răspuns negativ. "Nu văd ce mi-ar putea reproşa cineva. Că n-am furat eu?", a spus Vadim Tudor.

"Ce să-mi reproşez la o fraudă? (...) Îmi reproşez că stau împreună cu ăştia în această troacă a politicii româneşti. (...) Cine este atât de naiv să creadă că un un partid care a avut 21% în anul 2000 cade, cade, cade până la sub 4%", a menţionat liderul PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici