CV Tudor: Vom sesiza BEC, exit-poll-urile sunt mincinoase

Liderul PRM C. V. Tudor a declarat, duminică, referindu-se la faptul că, potrivit exit-poll-urilor, formaţiunea sa nu intră în Parlament, că aceste rezultate sunt mincinoase şi că va sesiza BEC în cazul fraudelor electorale mari de la alegerile parlamentare.

15 afișări
Imaginea articolului CV  Tudor: Vom sesiza BEC, exit-poll-urile sunt mincinoase

CV Tudor: Vom sesiza BEC, exit-poll-urile sunt mincinoase

CV Tudor a spus că rezultatele exit poll-urilor sunt mincinoase şi s-a declarat sigur că PRM intră în Parlament.

El a susţinut că rezultatele sondajelor la ieşirea de le urne vor fi infirmate de numărarea voturilor.

Corneliu Vadim Tudor a spus că PRM va sesiza Biroul Electoral Central (BEC) pentru fraudele electorale mari, precizând că aşteaptă ca şi şeful statului să sesizeze BEC din aceleaşi motive.

Potrivit Insomar, PRM a obţinut la alegerile parlamentare de duminică 3,4% din voturi pentru Camera Deputaţilor şi 3,3% pentru Senat, situându-se astfel sub pragul de 5% necesar intrării în Parlament.

Citeşte şi:

Geoană: Social-democraţii trebuie să conducă noul Guvern

Tăriceanu: PNL şi România au crescut împreună

Boc: Rezultatul ne obligă să facem demersuri ca politicile de dreapta să se impună în Guvern

Marko: UDMR va reuşi să aibă un grup parlamentar cu aceeaşi forţă sau şi mai puternic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici