Dan Baranga, fost prefect de Ilfov în Guvernul Boc, numit de Ponta la şefia Rezervelor de Stat

Dan-Cornel Baranga, fost prefect al judeţului Ilfov în Guvernul Boc, a fost trecut de premierul Victor Ponta din postul de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) la şefia Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat.

614 afișări
Imaginea articolului Dan Baranga, fost prefect de Ilfov în Guvernul Boc, numit de Ponta la şefia Rezervelor de Stat

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Baranga lucra la ANRP din luna mai a anului trecut. La acel moment, presa relatat că acesta beneficiază de sprijinul liderului UNPR, Gabriel Oprea, care l-ar fi impus şi în funcţia de prefect de Ilfov în guvernarea Emil Boc, în pofida protestelor filialei PDL din judeţ.

Baranga a mai fost şi suprefect al Capitalei în guvernarea Adrian Năstase, când prefect era Gabriel Oprea.

Postul de vicepreşedinte al Administraţiei Rezervelor de Stat este vacant de la începutul lunii martie, când generalul Cătălin-Ştefăniţă Zisu a fost eliberat din funcţie prin decizie semnată de premierul Victor Ponta.

În decizie se arăta că eliberarea din funcţie a fost dispusă la propunerea ministrului de Afaceri Interne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici