Dan Barna: Cu această majoritate parlamentară nu se poate guverna pe bune

Liderul USR Dan Barna a declarat că formaţiunea sa nu renunţă la anticipate, dar ele pot fi organizate în acelaşi timp cu alegerile locale, iar legat de guvernare, aceasta nu se poate îndeplini azi, decât dacă cineva ar permite controlul unei "majorităţi toxice".

140 afișări
Imaginea articolului Dan Barna: Cu această majoritate parlamentară nu se poate guverna pe bune

Dan Barna: Cu această majoritate parlamentară nu se poate guverna pe bune

"Cu această majoritate parlamentară nu se poate guverna pe bune, adică să faci un guvern marionetă, care să fie speculat de o majoritate toxică nu e realist", a afirmat liderul USR..

Legat de alegerile anticipate, Dan Barna a spus că o variată ar fi organizarea acestora în acelaşi timp cu cele locale.

"Nu e problemă de renunţat, pot fi organizate după prezidenţiale, odată cu localele", a declarat Dan Barna, prşeedintele USR, la "Marius Tuca Show".

Taguri:
barna,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici