Dan Vîlceanu a demisionat din Guvern

  • Dan Vîlceanu a anunţat, miercuri, că şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene.
  • El a renunţat, la sfârşitul săptămânii, şi la funcţia de secretar general al PNL.
740 afișări
Imaginea articolului Dan Vîlceanu a demisionat din Guvern

Dan Vîlceanu a demisionat din Guvern

Dan Vîlceanu a afirmat că şi-a înaintat miercuri demisia premierului Nicolae Ciucă.

El a anunţat de vineri că va face acest gest, după ce a transmis că demisionează şi din funcţia de secretar general al PNL.

De altfel, şi Florin Cîţu a demisionat din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, a spus că Vîlceanu a fost la şedinţa Guvernului şi că nu ştie de demisia acestruia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici