Dan Voiculescu: Băsescu a dat stabilitatea ţării pe puterea totală în campania electorală

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, referitor, la semnarea decretului de revocare a lui Dan Nica, că "preşedintele Traian Băsescu şi-a pierdut total raţiunea la gândul campaniei electorale şi creează o gravă criză politică doar pentru a avea toată puterea în perioada campaniei".

30 afișări
Imaginea articolului Dan Voiculescu: Băsescu a dat stabilitatea ţării pe puterea totală în campania electorală

Dan Voiculescu: Băsescu a dat stabilitatea ţării pe puterea totală în campania electorală (Imagine: Mediafax Foto/Bogdan Baraghin)

"Ideea păstrării pentru încă cinci ani a puterii l-a făcut pe Traian Băsescu să renunţe şi la instinctul de autoconservare ca om politic. Prin destabilizarea Guvernului şi aruncarea României într-o gravă criză politică, exact în cel mai dificil moment al crizei economice, Traian Băsescu dă cea mai bună dovadă că nu poate fi sub nicio formă un preşedinte pentru România", a spus preşedintele fondator al PC.

"O ţară are nevoie, mai ales pe timp de criză economică, de un lider politic echilibrat, nu de un politician instabil care în goana după putere dărâmă totul în jurul său şi apoi încinge hore printre ruine. Al treilea Guvern pe care îl dărâmă Traian Băsescu provoacă cea mai costisitoare criză pentru români, o criză pe care toţi cetăţenii o vor plăti scump din buzunar", a declarat Dan Voiculescu.

Liderul PSD, Mircea Geoană, a anunţat, joi, că toţi miniştrii PSD demisionează din Guvern, fiind solidari cu vicepremierul Dan Nica, revocat din funcţie de către preşedintele Traian Băsescu, la propunerea primului-ministru.

PSD deţine în Guvern portofoliile Educaţiei, Sănătăţii, Afacerilor Externe, Muncii, Agriculturii, Relaţiei cu Parlamentul, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Internelor şi Mediului.

La ora transmiterii ştirii, miniştrii PSD şi-au depus demisiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici