Dăncilă: Moţiunea de cenzură cu care ne ameninţă opoziţia nu va trece nici de această dată/ Reacţia lui Orban: „Mesaj pentru VVD: 237>233”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că moţiunea de cenzură nu va trece nici de data acestă, deoarece opoziţia a eşuat „lamentabil” de fiecare dată când a făcut acest demers.

1465 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Moţiunea de cenzură cu care ne ameninţă opoziţia nu va trece nici de această dată/ Reacţia lui Orban: „Mesaj pentru VVD: 237>233”

Dăncilă: Moţiunea de cenzură cu care ne ameninţă opoziţia nu va trece nici de această dată

„Moţiunea de cenzură cu care ne ameninţă opoziţia nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, şi au eşuat lamentabil. Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare şi fără o echipă guvernamentală. Şi tot aşa vin şi acum, fără alternativă şi fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi”, a scris Viorica Dăncilă.

Liderul social-democrat a adăugat că PSD este un partid unit care are misiunea de a guverna şi îşi va duce programul la bun sfârşit.

„Şi fiindcă nu poate exista susţinere pentru…nimic, nici această moţiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil şi care a înţeles că avem misiunea de a guverna România şi a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votaţi în 2016 şi asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziţii slabe, dezbinate şi lipsite de seriozitate şi asumare când vine vorba de viitorul ţării şi al românilor”, a conchis Dăncilă.

Numele moţiunii de cenzură iniţiate de PNL este „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”. În textul documentului obţinut de MEDIAFAX, opoziţia vorbeşte despre şansele pe care România le-a ratat în perioada guvernării PSD şi despre „incompetenţa” premierului Viorica Dăncilă.

Ludovic Orban a declarat că au fost strânse 237 de semnături pentru moţiunea de cenzură, precizând că PNL este în discuţii cu peste 10 parlamentari pentru susţinerea demersului, inclusiv cu aleşi de la PSD.

Orban îi spune premierului că 273 este mai mare ca 233, referindu-se la semnăturile pentru moţiune

Liderul PNL Ludovic Orban i-a transmis premierului Viorica Dăncilă că 273 de semnături este un număr mai mare ca 233, referindu-se la semnăturile strânse pentru moţiunea de cenzură. Pentru a fi adoptată moţiunea sunt necesare 233 de voturi „pentru”.

„Mesaj pentru VVD: 237> 233”, a scris Ludovic Orban, miercuri, pe Facebook.

Reacţia preşedintelui liberalilor vine după ce liderul PSD Viorica Dăncilă a declarat că moţiunea de cenzură nu va trece nici de data acestă, deoarece opoziţia a eşuat „lamentabil” de fiecare dată când a făcut acest demers. Premierul a adăugat că PSD este un partid unit care are misiunea de a guverna şi îşi va duce programul la bun sfârşit.

Numele moţiunii de cenzură iniţiate de PNL este „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”. În textul documentului obţinut de MEDIAFAX, opoziţia vorbeşte despre şansele pe care România le-a ratat în perioada guvernării PSD şi despre „incompetenţa” premierului Viorica Dăncilă.

Ludovic Orban a anunţat, anterior, că au fost strânse 237 de semnături pentru moţiunea de cenzură, precizând că PNL este în discuţii cu peste 10 parlamentari pentru susţinerea demersului, inclusiv cu aleşi de la PSD.

Taguri:
dăncilă,
moţiune,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici