Dăncilă va trimite, luni, propunerea de vicepremier pe probleme economice preşedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că va trimite, luni, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de vicepremier pe probleme economice. Un vot în privinţa nominalizării acestei propuneri va fi dat în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

176 afișări
Imaginea articolului Dăncilă va trimite, luni, propunerea de vicepremier pe probleme economice preşedintelui Iohannis

Dăncilă va trimite, luni, propunerea de vicepremier pe probleme economice preşedintelui Iohannis

"Trebuie să avem interimar la MAI, vicepremier pe probleme economice. Mâine se termină interimatul (vicepremierului pentru probleme economice-n.red.), o să trimit luni. De mâine se intră în liber. Prima dată trebuie să am votul în CExN pe această propunere", a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă, joi, la Suceava.

Interimatul funcţiei de vicepremier pe probleme economice este asigurat de ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici