Daniel Constantin este noul preşedinte al PC

Delegaţii la Congresul extraordinar al PC l-au ales, duminică, pe Daniel Constantin în funcţia de preşedinte al partidului, el obţinând 975 de voturi din cele 1373 voturi valabil exprimate.

65 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin este noul preşedinte al PC

Daniel Constantin este noul preşedinte al PC (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

Contracandidatul său, Petru Mărginean, şeful filialei PC Hunedoara a obţinut 398 de voturi.

Codruţ Şereş a fost ales secretar general al PC.

Delegaţii la Congres i-au ales şi pe membrii Consiliului Naţional al partidului.

Constantin a mulţumit pentru că "a fost primit în familia conservatoare" şi a declarat începutul campaniei electorale a partidului pentru alegerile din 2012. El a mulţumit preşedintelui fondator al PC Dn Voiculescu pentru încrederea pe care a acordat-o lui şi tinerilor "de-a lungul existenţei partidului".

El le-a spus delegaţilor la Congres că va fi "un preşedinte pentru ei" şi nu va sta doar la Bucureşti.

După încheierea Congresului, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului urmează să fie ales prim-vicepreşedintele formaţiunii. Singura candidatură depusă este cea a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici