Daniela Pescaru a demisionat din funcţia de secretar de stat la Ministerul de Finanţe. Decizia semnată de Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a semnat câteva decizii înainte de a fi învestit Guvernul Orban, publicate în Monitorul Oficial. Daniela Pescaru a fost eliberată, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul de Finanţe, iar Bogdan Ionuţ Dintoi a fost numit la şefia DLAF.

2277 afișări
Imaginea articolului Daniela Pescaru a demisionat din funcţia de secretar de stat la Ministerul de Finanţe. Decizia semnată de Viorica Dăncilă

Daniela Pescaru a demisionat din funcţia de secretar de stat la Finanţe. Decizia semnată de Dăncilă

„La data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Daniela Pescaru se eliberează, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice”, se arată în decizia semnată de Viorica Dăncilă şi publicată în Monitorul Oficial.

De asemenea, a fost numit ca vicepreşedinte al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor Constantin Aprodu.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, domnul Constantin Ilie Aprodu se numeşte în funcţia de vicepreşedinte al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, cu rang de subsecretar de stat, pentru un mandat de patru ani”, conform decizie publicate în Monitorul Oficial.

Bogdan Ionuţ Dintoi a fost numit ca şef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă (DLAF), iar Marius Cătălin Vartic a fost eliberat, la cerere din această funcţie.

„Art. 1 - Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan Ionuţ Dintoi se numeşte în funcţia de şef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF, pentru o perioadă de 5 ani. Art 2 - Începând cu data prevăzută la art. 1 încetează aplicabilitatea prevederilor art. 2 din Decizia prim-ministrului nr. 271/2018 privind eliberarea domnului Marius Cătălin Vartic, la cerere, din funcţia de şef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 861 din 10 octombrie 2018”, potrivit deciziei care apare în Monitorul Oficial.

Daniela Pescaru era, potrivit site-ului Ministerului de Finanţe, secretar de stat în cadrul instituţiei din anul 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici