Deputat USR, despre numire Olguţei Vasilescu consilier al premierului: O propunere foarte proastă

Deputatul USR Stelian Ion a declarat că Lia Olguţa Vasilescu este „o propunere foarte proastă” pentru funcţia de consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme de infrastructură, spunând despre aceasta că este un personaj „sinistru” şi „nociv”.

858 afișări
Imaginea articolului Deputat USR, despre numire Olguţei Vasilescu consilier al premierului: O propunere foarte proastă

Deputat USR, despre numire Olguţei Vasilescu consilier al premierului: O propunere foarte proastă

„Aceste personaje mi se pare sinistre şi nocive pentru România. Olguţa Vasilescu şi Cladiu Manda, Codrin Ştefănescu şi toţi lacheii de care s-a înconjurat Dragnea. Nu sunt profesionişti deloc. Dacă ne uităm la Florin Iordache nu este decât un urechist. E o propunere foare proastă aceasta cu Olguţa Vasilescu. PSD doar împrumută de la acel partid extremist în care a fost (PRM – n.r.), altă calitate nu văd la Olguţa Vasilescu”, a afirmat Stelian Ion, duminică la Digi 24.

Reacţia deputatului USR vine după ce preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, duminică la Târgu-Jiu, că Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii şi propusă pentru Ministerul Transporturilor, a solicitat să fie consilierul onorific al premierului pe probleme de infrastructură.

Lia Olguţa Vasilescu a fost ministru al Muncii în guvernarea PSD şi ulterior a fost propusă la ministerul Dezvoltării. După ce a fost respinsă de preşedintele Klaus Iohannis, Vasilescu a devenit propunerea pentru portofoliul de la Transporturi. A fost însă refuzată în mod repetat de şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici