Deputaţii au respins moţiunea PNL împotriva ministrului Sănătăţii, Cseke Attila

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, marţi, cu 124 voturi "împotrivă", 95 voturi "pentru" şi 7 abţineri, moţiunea simplă depusă de 54 de deputaţi PNL împotriva ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, intitulată "la Sănătate nimic nu e sănătos".

20 afișări
Imaginea articolului Deputaţii au respins moţiunea PNL împotriva ministrului Sănătăţii, Cseke Attila

Deputaţii au respins moţiunea PNL împotriva ministrului Sănătăţii, Cseke Attila

Votul asupra moţiunii a fost exercitat deschis, în baza cartelelor de vot.

Pentru a fi adoptată, o moţiune simplă trebuie votată de jumătate plus unu dintre deputaţii prezenţi.

Prin moţiunea simplă, dezbătută marţi de plen, PNL cerea ca ministrul Sănătăţii să aplice măsuri care să deblocheze sistemul sanitar, printre care alocarea unui buget de 6% din PIB pentru acest domeniu, depolitizarea conducerilor spitalelor şi asigurarea medicamentelor compensate.

PNL acuza Guvernul că nu pune niciun preţ pe sănătate, a cărei situaţie este cea mai grea din ultimii 20 de ani.

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că moţiunea simplă "La sănătate nimic nu e sănătos" a fost iniţiată din raţiuni politice şi că aceasta nu îi este lui adresată, ci predecesorilor săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici