Deputaţii jurişti au avizat solicitarea de urmărire penală în cazul Ridzi

Deputaţii din Comisia Juridică au avizat, luni, cu 18 voturi "pentru" şi o abţinere, solicitarea procurorului general privind începerea urmăririi penale în cazul fostului ministru al Tineretului Minica Iacob Ridzi (PDL).

47 afișări
Imaginea articolului Deputaţii jurişti au avizat solicitarea de urmărire penală în cazul Ridzi

Deputaţii jurişti au avizat solicitarea de urmărire penală în cazul Ridzi (Imagine: Mediafax Foto)

Membrii comisiei juridice au votat întocmirea unui raport favorabil la solicitarea Parchetului ICCJ de aprobare a începerii urmăririi penale împotriva Monicăi Iacob-Ridzi.

Solicitarea de începere a urmării penale împotriva fostului ministru al Tineretului a fost votată de reprezentanţii PDL, PSD şi PNL, deputatul PSD Eugen Nicolicea abţinându-se de la vot.

Nicolicea a argumentat că solicitarea Parchetului General nu se referea la una din acuzaţiile împotriva lui Ridzi semnalate de comisia parlamentară de acnhetă.

Comisia juridică a votat, luni, doar solicitarea Parchetului General, raportul comisiei de anchetă nefiind luat în discuţie.

Votul în comisie a fost deschis, prin ridicare de mână.

Membrii comisiei nu au intrat, în intervenţii, în fondul solicitării Parchetului General.

Raportul favorabil al comisiei la solicitarea Parchetului General de începere a urmăririi penale împotriva fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, va fi supus votului plenului luni după-amiază.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici