Deputaţii vor avea activitate în circumscripţii până pe 31 decembrie

Deputaţii vor avea activitate în circumscripţiile electorale până pe 31 decembrie a.c., a declarat, marţi, secretarul Camerei Deputaţilor, Dumitru Partău (PDL), după şedinţa Biroului Permanent al Camerei.

17 afișări
Imaginea articolului Deputaţii vor avea activitate în circumscripţii până pe 31 decembrie

Deputaţii vor avea activitate în circumscripţii până pe 31 decembrie (Imagine: Mediafax Foto)

Partău a spus că aceasta a fost solicitarea tuturor reprezentanţilor grupurilor parlamentare.

Secretarul Camerei a spus că deputaţii au fost aleşi prin vot uninominal şi din acest motiv este "firesc" sã aibă activitate în circumscripţiile electorale.

În perioada în care parlamentarii nu se află în vacanţă parlamentară, Guvernul poate emite ordonanţe de urgenţă iar pe timpul vacanţei, Executivul este abilitat să emită doar ordonanţe simple.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici