Deputatul UNPR de Iaşi Tudor Ciuhodaru va vota moţiunea de cenzură

Deputatul UNPR de Iaşi Tudor Ciuhodaru a declarat, luni seară, că, foarte probabil, va vota moţiunea de cenzură, spunând că o va face şi pentru pacienţii săi de la Spitalul de Urgenţe din municipiu, care au nevoie de o îngrijire medicală corespunzătoare.

25 afișări
Imaginea articolului Deputatul UNPR de Iaşi Tudor Ciuhodaru va vota moţiunea de cenzură

Deputatul UNPR de Iaşi Tudor Ciuhodaru va vota moţiunea de cenzură (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Tudor Ciuhodaru a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că, foarte probabil, va vota marţi moţiunea de cenzură a opoziţiei, cu gândul la pacienţii săi de la Spitalul de Urgenţe din municipiu, unde lucrează ca şef al Unităţii Primire Urgenţe.

"Foarte probabil, voi vota moţiunea. Voi vota pentru pacienţii mei, care au nevoie de o îngrijire medicală corespunzătoare. De asemenea, voi ţine cont că în colegiul meu sunt două universităţi şi trei spitale, deci foarte mulţi bugetari. Asta cred eu, vin din sistem şi nu pot proceda altfel", a spus Ciuhodaru.

Întrebat dacă nu are temeri că ar putea fi sancţionat de conducerea UNPR în cazul în care va vota moţiunea de cenzură, Ciuhodaru a răspuns: "Fiecare parlamentar are răspundere uninominală. Eu cred în acest lucru şi de fiecare dată va fi reconfirmat", a spus Ciuhodaru.

Deputatul Tudor Ciuhodaru şi-a dat demisia în urmă cu câteva luni din PSD, el activând ca deputat independent în cadrului grupului condus de Gabriel Oprea.

Tudor Ciuhodaru este şeful interimar al UNPR Iaşi.

Cele două Camere ale Parlamentului au programată, marţi dimineaţă, dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură a PSD. Conducerile reunite ale celor două Camere au decis, în 8 iunie, ca moţiunea de cenzură să fie citită la data de 9 iunie şi dezbătută şi votată pe 15 iunie, de la ora 10.00.

UNPR anunţa, vineri, că parlamentarii Uniunii nu vor vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, contând pe 30 de deputaţi şi senatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici