Dezbaterea în plen a moţiunii de cenzură va dura trei ore şi jumătate

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit, marţi dimineaţă, ca dezbaterea la moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi UDMR să dureze trei ore şi jumătate.

36 afișări
Imaginea articolului Dezbaterea în plen a moţiunii de cenzură va dura trei ore şi jumătate

Dezbaterea în plen a moţiunii de cenzură va dura trei ore şi jumătate (Montaj foto)

Potrivit deciziei Birourilor Permanente, Guvernul va avea 60 de minute pentru a-şi prezenta punctul de vedere iar grupurile parlamentare vor avea în total 156 de minute pentru a spune opiniile.

Astfel PDL va avea la dispoziţie 55 de minute, PSD+PC - 54 de minute iar PNL - 31 de minute. UDMR îşi va prezenta poziţia faţă de moţiunea de cenzură în 10 minute iar minorităţile naţionale în 6 minute.

Timpul de trei ore şi jumătate este destinat dezbaterilor şi nu include perioada în care parlamentarii se vor pronunţa prin vot secret cu bile asupra moţiunii iniţiate de liberali şi UDMR.

Primii reprezentanţi ai Guvernului care au intrat în sala de şedinţă unde se va dezbate moţiunea de cenzură au fost Elena Udrea şi Gheorghe Pogea.

Senatul şi Camera Deputaţilor dezbat, marţi, moţiunea de cenzură "11 împotriva României", demers iniţiat de PNL şi UDMR, susţinut de PSD şi contestat de PDL la Curtea Constituţională, care însă a respins sesizarea democrat-liberalilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici