Din nou în carantină? Preşedintele Iohannis spune că nu e o soluţie

  • Preşedintele Klaus Iohannis nu consideră a doua carantină naţională o soluţie
  • Iohannis: Trebuie găsit un echilibru care ne permite să ne continuăm viaţa
  • România a atins un număr record de 4848 de cazuri de COVID, miercuri
1355 afișări
Imaginea articolului Din nou în carantină? Preşedintele Iohannis spune că nu e o soluţie

Sursa foto: Mediafaxfoto

Vezi cum România se apropie de 5.000 de cazuri pe zi. Mai multe restricţii se reimpun. Te gândeşti dacă revii la lockdown. Ei bine, preşedintele Klaus Iohannis spune că nu e o soluţie. Virusul poate fi ţinut în frâu prin respectarea măsurilor.

KLAUS IOHANNIS, Preşedintele României: Ce-am face? Închidem ţara două săptămâni. După care, ce facem? Iar trebuie să începem de la zero. Şi atunci, este evident că trebuie găsit un just echilibru care ne permite să ne continuăm viaţa în condiţii de pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici