Discursul lui Geoană, primit cu fluierături izolate şi lozinci pro-Ponta

Discursul ţinut de Mircea Geoană, sâmbătă, de susţinere a candidaturii la preşedinţia partidului, la Congresul extraordinar al PSD, a fost fluierat, de grupuri izolate din sală, în timp ce mai mulţi susţinători ai lui Victor Ponta scandau numele acestuia.

76 afișări
Imaginea articolului Discursul lui Geoană, primit cu fluierături izolate şi lozinci pro-Ponta

Discursul lui Geoană, primit cu fluierături izolate şi lozinci pro-Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

În timpul discursului ţinut de Mircea Geoană, o parte a reprezentanţilor tinerilor din partid au stat lângă prezidiu, agitând pancarde cu inscripţia "Ponta Preşedinte".

Din câteva locuri din sală, izolate, s-au auzit fluierături în timpul discursului ţinut de Geoană.

Când acesta a terminat de vorbit, delegaţii organizaţiei de Gorj, plasaţi în primul rând, într-o parte a prezidiului, s-au ridicat de pe scaune, agitând pancarde cu mesaje pro-Victor Ponta şi scandând numele contracandidatului lui Geoană la şefia PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici