Dispută între Daniel Zamfir şi Virgil Popescu: Războinic al luminii care te auto-zugrăveşti / Mai trăieşti pe datorie?

Senatorul Daniel Zamfir (PSD) şi deputatul Virgil Popescu (PNL) se critică pe Facebook. „Războinicul luminii cu miros puturos de petrol şi gaze”, afirmă Zamfir. „Că tot vorbeşti de familii şi de afaceri, apropo, tu mai trăieşti pe datorie? Prietenii ştiu de ce”, reacţionează Popescu.

855 afișări
Imaginea articolului Dispută între Daniel Zamfir şi Virgil Popescu: Războinic al luminii care te auto-zugrăveşti / Mai trăieşti pe datorie?

„Nu îmi place să rămân dator, aşa că îl spun doar atât fostului liberal de stânga Daniel Călin Zamfir: <Daniele, fă-te că munceşti, că oricum asta ai făcut până acum>. Am auzit că ai închis Comisia de anchetă pentru preţurile din energie. Bravo, maestre! Ai reuşit să îngropi o problemă de interes naţional mai repede decât un UTCist îşi îngroapă amintirile despre comunism. Ce s-a întâmplat, Daniele? Ai avut prea multe audieri de miniştri şi ţi-a expirat termenul? Sau poate ai fost prea ocupat să îţi faci selfie-uri în Parlament? Să nu îmi spui că ai încercat să prelungeşti activitatea Comisiei. Dacă ai fi vrut cu adevărat, ai fi făcut-o. Dar, evident, ai preferat să te ascunzi în spatele unor scuze penibile. Nu îmi aduc aminte să te fi văzut la dezbaterile pe legea offshore... Sunt convins că aşteptăm cu toţii să ne luminezi tu, marele gânditor al naţiunii, despre cum este cu articolele, despre ce vrea OMV-ul. Şi la final, că tot vorbeşti de familii şi de afaceri, apropo, tu mai trăieşti pe datorie? Prietenii ştiu de ce”, scrie pe Facebook Virgil Popescu, fost ministru al Energiei.

Postarea lui Popescu este o replică la un mesaj postat de Daniel Zamfir, senator PSD, fost parlamentar PNL.

„Războinicul luminii cu miros puturos de petrol şi gaze. Ce ai făcut tu, Virgile? Nu ai cedat la presiunile OMW de a schimbă legea off-shore?? D-aia au crescut benzinăriile OMV pe care le administrează familia ta? Chiar nu ţi-e ruşine? În tot mandatul tău ai fost preş în faţă OMV! N-am să înşir aici toate favorurile făcute lor, mă rezum doar să-ţi spun că le-ai pus pe tavă, Virgile, mega afacerea parcului fotovoltaic de la CE Oltenia, războinic al luminii care te auto-zugrăveşti”, a scris, tot pe Facebook, Daniel Zamfir.

El afirma că PSD a impus în coaliţia de guvernare amendamentul cu dreptul de preempţiune al Statului român.

„Ai fost ministrul energiei care a vândut interesul României şi acum vrei să pozezi în salvator. Salut faptul că şi colegii din PNL, oameni responsabili, s-au debarasat de ţine”, încheia Zamfir.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici