Dorneanu şi Luncan, aleşi secretari generali adjuncţi ai Camerei

Plenul Camerei Deputaţilor a decis, marţi, ca Ileana Maria Luncan şi Valer Dorneanu să ocupe funcţiile de secretari generali adjuncţi ai Camerei.

155 afișări
Imaginea articolului Dorneanu şi Luncan, aleşi secretari generali adjuncţi ai Camerei

Valer Dorneanu, unul dintre cei doi noi secretari adjuncţi ai Camerei Deputaţilor (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru Luncan şi pentru Dorneanu au votat 278 şi, respectiv, 276 de deputaţi, nefiind înregistrat niciun vot împotrivă.

Votul a fost secret cu buletine de vot.

Ileana Maria Luncan şi Valer Dorneanu au fost propuşi de PSD pentru aceste posturi, după ce plenul Camerei a fost de acord cu eliberarea din funcţiile de secretari generali adjuncţi a lui Mihai Unghianu şi a lui Nicolae Sfăcăreanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici