Dosarul protestului 10 august stă pe loc încă o lună la ICCJ

  • Ancheta în dosarul protestului 10 august mai stă pe loc încă o lună
  • Instanţa supremă trebuie să soluţioneze, în septembrie, un recurs al fostului şef din Jandarmerie, Sebastian Cucoş
  • Abia după acest moment, dosarul ajunge la Tribunalul Bucureşti pentru confimarea deschiderii anchetei pentru şefii din jandarmerie
162 afișări
Imaginea articolului Dosarul protestului 10 august stă pe loc încă o lună la ICCJ

Dosarul protestului 10 august stă pe loc încă o lună la ICCJ

Dacă eşti şi tu nerăbdător să afli deznodământul în dosarul protestului 10 august, mai ai de aşteptat. Dosarul va mai petrece încă o lună la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care trebuie să soluţioneze un recurs al fostului şef din Jandarmerie, Sebastian Cucoş.

Pe scurt, după ping pong-ul de zilele trecute, cauza nu va ajunge la Tribunalul Bucureşti, aşa cum a decis iniţial Curtea de Apel. Mai întâi trece pe la Instanţa Supremă, care a stabilit pentru 17 septembrie termen pentru soluţionarea recursului.

Abia apoi, Tribunalul Bucureşti decide dacă va confirma redeschiderea urmăririi penale pentru foştii şefi din Jandarmerie. Giorgiana Hosu, şefa DIICOT, a infirmat clasarea din dosar, însă potrivit legii, decizia trebuie confirmată de un judecător.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici