Dragnea: Descentralizarea e un proiect major, de nivelul angajării răspunderii unui guvern

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, că Guvernul îşi menţine decizia de a-şi angaja răspunderea în faţa Parlamentului în ceea ce priveşte proiectul descentralizării, el arătând că descentralizarea este un proiect major, care se ridică la nivelul angajării răspunderii unui guvern.

418 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Descentralizarea e un proiect major, de nivelul angajării răspunderii unui guvern

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă decizia de angajare a răspunderii Guvernului în ceea ce priveşte descentralizarea rămâne în vigoare, Dragnea a răspuns: "Da, nu s-a schimbat. Cred că este foarte greu, nici nu ştiu dacă putem să adoptăm o ordonnaţă şi, pe circuitul normal, la Parlament, ar putea dura foarte mult".

"Proiectul de descentralizare e un proiect major şi cred că este de nivelul angajării răspunderii unui guvern. Deocamdată a rămas politic aşa", a adăugat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici