Video Dragnea, despre cazul Dorneanu: Arată că Lazăr foloseşte PG pentru a-i proteja pe aceşti indivizi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, referitor la filmuleţul apărut pe Facebook, în care Valer Dorneanu, preşedintele CCR, este apostrofat de protestatari #rezist că lipsa măsurilor din partea autorităţilor arată că procurorul general Augustin Lazăr protejează aceste persoane agresive.

1514 afișări

"Are dreptul (să aibă pază SPP – n.r.). Asta arată încă o dată faptul că domnul Lazăr foloseşte Parchetul General pentru a-i proteja pe aceşti indivizi. În oricare altă ţară, PG intervenea imediat. Şi în cazul unui parlamentar la fel. Preşedintele CCR. Vreo reacţie de la Parchet? Absolut niciuna. Ia gândiţi-vă dacă se lua de domnul Iohannis. Îl lua cu duba. Credeţi că au ştiut ei, au făcut rost de adresa domnului Dorneanu. Eu habar nu am unde stă. Sigur că le-au dat-o structurile. Şi la mine la proces, la fiecare termen erau acolo. Deci hai să lovim şi aceste instituţii. 7, 8 inşi vor să pună presiune pe oameni ca să-i timoreze", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Un filmuleţ postat pe Facebook îi arată pe câţiva protestatari #rezist, printre care Cristian Dide şi Marian "Ceauşescu", apostrofându-l pe Valer Dorneanu, preşedintele CCR.

Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii şi au mers cu el până acasă.

De altfel, Cristian Dide este cel care a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, mesajul „Jos PSD” pe Palatul Parlamentului, chiar în timp ce pe această clădire rulau proiecţii din cadrul festivalului internaţional iMapp, organizat de Primăria Capitalei.

Primăria Capitalei a anunţat că va face plângere penală împotriva celor care instigă în timpul festivalului.

Potrivit Bugetul.ro, unul dintre cei doi protestatari, Marian „Ceauşescu”, pe numele real Marian Tivilic Moroşanu, a fost unul dintre tinerii care au luptat la Revoluţie, participând activ şi la Mineriadă. Din cauza loviturilor primite la Mineriadă, acesta susţine că a rămas cu un handicap.

El a fost arestat la Mineriada din 13-15 iunie 1990 şi acuzat, la fel ca dictatorul Nicolae Ceauşescu în ’89, de subminarea economiei naţionale, informa presa din România, în 2015. În cele din urmă, acesta a fost eliberat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici