Video Dragnea, despre faptul că Legea graţierii nu a mai ajuns la vot în Senat: Mai dezgropăm morţii?

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, marţi, de ce proiectul privind Legea graţierii nu a mai fost supus votului plenului Senatului, el răspunzând: „Mai dezgropăm morţii?” şi adăugând că actul normativ a ajuns la Camera Deputaţilor, care e for decizional.

809 afișări

Întrebat de ce nu s-a dat vot pe Legea graţierii în Senat, Dragnea a răspuns: „Pentru că cei de la Comisie (Comisia juridică din Senat, n.r) nu au venit cu Raportul, pentru că până să se finalizeze termenul de aprobare tacită nu au căzut de comun acord asupra unei forme finale”.

În momentul în care jurnaliştii au arătat că PSD şi ALDE deţin majoritatea în Comisia juridică a Senatului, Dragnea a spus: „Mai dezgroăm morţii? A ajuns în Cameră...”.

Marţi, 23 mai, este termenul de adoptare tacită a Legii graţierii în Senat. Actul normativ va ajunge la Camera Deputaţilor, spre dezbatere şi vot, aceasta fiind for decizional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici