Dragnea: Nu am vrut ca "anumite" numiri să se "întâmple" la MAI

Vicepreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu a existat nici un fel de influenţă din parte lui Hrebenciuc sau Vanghelie în ceea ce priveşte demisia sa de la MAI, el adăugând, însă, că nici nu a dorit ca la acest minister să se facă "anumite" numiri.

19 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu am vrut ca "anumite" numiri să se "întâmple"  la MAI

Dragnea: Nu am vrut ca "anumite" numiri să se "întâmple" la MAI

"Nu reproşez nimănui nimic. Eu constat. Sunt oameni care acceptă să facă un nivel de compromisuri, alţii care nu", a subliniat Dragnea.

Întrebat dacă a existat o anumită influenţă din partea lui Hrebenciuc sau Vanghelie în ceea ce priveşte demisia sa de la şefia MAI, Dragnea a precizat: "Nu există nici un fel de influenţă, dar nici nu am vrut ca anumite numiri acolo să se întâmple".

Întrebat dacă i s-a redeschis dosarul la DNA, Dragnea a negat, precizând însă: "Nu s-a redeschis nici un dosar. Probabil că, revenind la viaţa normală, poate colegi din partid se gândesc să fie mai multă adrenalină".

Ministrul de Interne, Liviu Dragnea, a anunţat, pe 2 februarie, că demisionează din funcţie - la zece zile de la numire - invocând fondurile insuficiente primite de MAI prin proiectul de buget pe 2009.

Citeşte şi:

Dragnea demisionează de la conducerea Ministerului de Interne

Dragnea a avut o discuţie cu Boc înainte de a-şi anunţa demisia - surse

Dragnea a demisionat din cauza numirilor la MAI - surse

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici