Dragnea (PSD): PNL şi PD fac ilegalităţi în campanie

Şeful de campanie al PSD pentru europarlamentare, Liviu Dragnea, a acuzat, duminică, într-o conferinţă de presă, faptul că PNL şi PD au comis o serie de „ilegalităţi” în cadrul campaniei electorale, el declarând, în acest sens, că se pregăteşte „o fraudă de proporţii” la alegerile din 25 noiembrie.

7 afișări
Imaginea articolului Dragnea (PSD): PNL şi PD fac ilegalităţi în campanie

Dragnea (PSD): PNL şi PD fac ilegalităţi în campanie

El a arătat că PD pregăteşte o „operaţiune de anvergură” în ceea ce priveşte turismul electoral la alegerile din 25 noiembrie.

Dragnea a prezentat, în acest sens, un document semnat de secretarul general al BPJ al PD Buzău, Ion D. Popescu, adresat primarilor şi viceprimarilor PD, în care le solicită ca „în cel mai scurt timp” să transmită la sediul PD Buzău lista cu reprezentanţii PD în secţiile de votare, precum şi „lista cu autocare şi necesarul de combustibil”.

Un document similar, al aceluiaşi lider al PD Buzău, a fost prezentat, la începutul lunii noiembrie, şi de liderul PRM CV Tudor.

De asemenea, Dragnea a acuzat faptul că un spot electoral aparţinând PSD a fost „asumat” de diferiţi politicieni, printre care şi de şeful statului, Traian Băsescu.

Potrivit lui Dragnea, pe site-ul lui Traian Băsescu, referitor la campania pentru referendum, figurează acest spot al PSD.

Dragnea a acuzat, totodată, şi PNL de faptul că îşi face campanie electorală prin oferirea de mită electorală, care constă în ceasuri inscripţionate cu sigla PNL, lopeţi, ţuică şi caltaboş.

Şeful de campanie al PSD a prezentat, chiar, în conferinţa de presă, ceasurile inscripţionate cu sigla PNL, o lopată, mai multe sticle cu ţuică şi pălincă şi o farfurie pe care erau aşezaţi nişte caltaboşi.

Dragnea a susţinut, totodată, că, în toate judeţele, cu excepţia celor în care majoritari sunt maghiarii, peste 90% dintre preşedinţii de secţii de votare sunt membri PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici