Dragoş Cristian Dinu, noul ministru al Fondurilor Europene, a depus jurământul

Dragoş Cristian Dinu a depus joi la Palatul Cotroceni jurământul ca ministru al Fondurilor Europene, ca urmare a demisiei lui Cristian Ghinea.

780 afișări
Imaginea articolului Dragoş Cristian Dinu, noul ministru al Fondurilor Europene, a depus jurământul

Dragoş Cristian Dinu, noul ministru al Fondurilor Europene, a depus jurământul

Şeful statului nu a avut niciun mesaj public pentru noul ministru.

''Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 27 octombrie a.c., decretul prin care ia act de demisia domnului Cristian Ghinea din funcţia de Ministru al Fondurilor Europene.
De asemenea, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dragoş Cristian Dinu în funcţia de Ministru al Fondurilor Europene'', a informat joi Administraţia Prezidenţială.

Cristian Ghinea şi-a depus miercuri demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene pentru a candida pe lista USR la Camera Deputaţilor.

"Acum o oră şi jumătate mi-am anunţat colegii de Guvern că mi-am depus demisia la Cancelaria primului ministru pentru a putea să vin alături de USR în această luptă şi pentru a putea să continui proiectele pe care le-am început atât la Cancelaria Primului Ministru, cât şi la Ministerul Fondurilor Europene", a spus Cristian Ghinea, la sediul USR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici