Dreapta Unită cere oficial convocarea unui referendum pentru eliminarea pensiilor speciale

  • Dreapta Unită depune la Cotroceni solicitarea oficială prin care îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să convoace referendum pentru eliminarea pensiilor speciale.
  • Cătălin Drulă precizează că s-au strâns 135.000 de semnături împotriva pensiilor speciale.
631 afișări
Imaginea articolului Dreapta Unită cere oficial convocarea unui referendum pentru eliminarea pensiilor speciale

Dreapta Unită cere oficial convocarea unui referendum pentru eliminarea pensiilor speciale

„Suntem în faţa Palatului Cotroceni cu 135.000 de semnături împotriva pensiilor speciale. Suntem aici pentru a-i cere preşedintelui Klaus Iohannis ca o dată cu alegerile europarlamentare din 9 iunie să convoace şi un referendum pentru eliminarea ps. Am văzut că această clasă politică nu vrea să şi nu poate să elimine aceste pensii sfidătoare”, spune Cătălin Drulă.

El precizează că cea mai mare pensie specială a ajuns la 58.000 de lei pe lună.

„În timp ce peste un milion de oameni trăiesc cu sub 1.100 de lei pe lună, un pensionar special celebru ca dl. preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă are 19.000 de lei. Cerem ca poporul român să se poată pronunţa asupra acestui subiect”, adaugă Drulă.

Preşedintele USR, care a fost însoţit de liderii celorlalte formaţiuni care compun Dreapta Unită, PMP şi Forţa Dreptei, cere ca pensiile să fie calculate doar pe baza principiului contributivităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici