EBA şi-a deschis primul cabinet de europarlamentar, la Timişoara

Elena Băsescu şi-a inaugurat, vineri, la Timişoara, primul său cabinet de europarlamentar, susţinând, în timpul unei conferinţe de presă, că a decis să facă acest gest ca "răsplată" pentru susţinerea oferită de democrat-liberalii timişeni în campania pentru alegerile europarlamentare.

40 afișări
Imaginea articolului EBA şi-a deschis primul cabinet de europarlamentar, la Timişoara

EBA şi-a deschis primul cabinet de europarlamentar, la Timişoara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ea a ţinut să îi mulţumească preşedintelui PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, pentru că a invitat-o, încă din timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, să îşi deschidă un cabinet la Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Vă mulţumesc pentru oferta pe care mi-aţi făcut-o încă din timpul campaniei electorale, şi anume de a-mi deschide cabinet de europarlamentar aici. Am ţinut în mod special ca Timişoara să fie primul oraş unde îmi deschid acest cabinet. Pentru că am fost tot timpul primită foarte bine de timişoreni. Am obţinut un scor foarte bun", a spus Elena Băsescu.

Ea a susţinut că, în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, a avut o colaborare "extraordinar de bună" cu organizaţia de tineret a PDL Timiş.

"Am o colaborare extrordinar de bună cu organizaţia de tineret de aici şi cu organizaţia de seniori. Domnul Ostaficiuc (Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş - n.r.) m-a susţinut întotdeauna în campania mea. În campania pentru alegerile europarlamentare cei din organizaţia de tineret m-au ajutat, o parte din ei. Şi am simţit nevoia pentru că ei au depus acest efort în timpul campaniei să le răsplătesc cumva încrederea cu care m-au creditat", a afirmat Elena Băsescu.

Elena Băsescu a precizat că, în cursul zilei de vineri, va vizita Jimbolia, unde a obţinut un scor de nouă la sută.

Ea a spus că va fi prezentă la Timişoara o dată pe lună şi va primi persoane în audienţă.

"Voi avea doi angajaţi, un asistent şi un stagiar, aşa cum cer regulile de la Bruxelles. (...) Mi-am propus să vin la Timişoara o dată pe lună. Cel mai probabil vinerea în care voi primi pe toată lumea care este interesată să vină să spună ce probleme are sau să ceară informaţii", a declarat Elena Băsescu, adăugând că toate cheltuielile legate de funcţionarea acestui cabinet vor fi suportate "de la Bruxelles".

Ea a adăugat că intenţionează să îşi deschidă încă trei cabinete europalamentare în Sibiu, Constanţa şi Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici