Editorial Cristian Tudor Popescu: Liberali la tarabă

În 2009, scriam că pentru preşedinţia României s-au bătut reprezentantul Securităţii şi cel al Partidului Comunist. Şi exprimam speranţa că, în 2014, preşedintele ales nu va mai face parte din structurile comunisto-securiste.

819 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Liberali la tarabă

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Greşeam.

Crin Antonescu n-a fost nici comunist, nici securist. Victor Ponta n-a fost nici comunist, nici securist. Ambii lideri USL nu au nicio ezitare în a-l vîrî în PNL şi USL, peste noapte, cu derogare de la statutul PNL, pe G. Becali, o bacterie uriaşă care infectează de ani în şir ordinea legală, bunul simţ, omenescul, civilizaţia din această ţară, câtă mai este. Şi, astfel, dl Becali n-a făcut, pricepem acum, decât să reprezinte cu demnitate filosofia politică a partidului Brătienilor, fiind un liberal pursânge, dar numai "cu sufletul". Acum, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al lui Crin Antonescu, dl Becali va fi liberal cu carnet.

Ponta şi Antonescu anunţă că Becali e luat ca să se bată electoral cu Dan Diaconescu, în sectorul 6 al Capitalei. Prin urmare,nu există în clipa de faţă niciun liberal suficient de onest, inteligent şi decent care să-l poată învinge pe D. Diaconescu, trebuie adus Becali pentru asta. În această logică, dacă ar candida ucigaşul japonezei de la Aeroportul Otopeni, Crin Antonescu l-ar face liberal la "cursul scurt" pe asasinul din frizeria de la Perla, ca să-l "contracandideze".

Citeşte continuarea editorialului lui Cristian Tudor Popescu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici