Editorial CTP: Curcanul ofilit şi cucuveaua

N-am crezut niciodată că Parlamentul European e vreun sanctuar al bunei credinţe, la care Parlamentul României ar trebui să se închine ca la Dumnezeu. Politicieni de partid şi aici, şi acolo, interese, culise care ies din când în când la vedere.

2035 afișări
Imaginea articolului Editorial CTP: Curcanul ofilit şi cucuveaua

Editorial CTP: Curcanul ofilit şi cucuveaua

Dezbaterea vie din PE pe tema referendumului din România, cu poziţii reflectând toate grupările politice europene, mi-a trezit în primul rând un sentiment de mândrie – încă o dată, mă bucur că România nu e ignorată.

Însă două luări de cuvânt mi-au ridicat sângele în cap.

Vocea patriotului naţionale, CV Tudor,  s-a ridicat ca să afirme, sus şi tare, că toate alegerile din România sunt fraudate de 20 de ani încoace şi din cauza asta n-a ajuns el preşedinte.   Ca să se mai umfle o dată în guşă aidoma unui curcan ofilit, n-a ezitat să calomnieze şi să insulte poporul român în plenul european. Popor care l-a trimis la Bruxelles nu ca să fie neapărat patriot, dar măcar să nu fie ticălos şi scelerat.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici