Editorial CTP: Un nou echilibru al răului – Masăverde revine, Fanfaronul rămâne

Hotărârea CCR de invalidare a referendumului este corectă în litera legii şi, oricum, trebuie respectată. Abordarea care ar fi putut aduce în discuţie validarea referendumului ţinea de spiritul legii, încălcat, după părerea mea, prin combinaţia cvorum-boicot, la presiunile Occidentului, nu de refacerea după referendum a listelor electorale cu care acesta s-a desfăşurat.

2034 afișări
Imaginea articolului Editorial CTP: Un nou echilibru al răului – Masăverde revine, Fanfaronul rămâne

Editorial CTP: Un nou echilibru al răului – Masăverde revine, Fanfaronul rămâne

Cu atât mai iresponsabilă şi nocivă apare comportarea zisei Curţi, amânarea cu 40 de zile, apoi cu 30,  a unei decizii care putea fi luată, aşa cum a fost luată azi,  imediat după referendum, pentru ca în final, Moş Crăciunii vişinii de mall să dăruiască românilor  20 de zile de bâlci  murdar şi steril. Hotărând soarta României prin acte contradictorii culminând cu o erată, CCR a instituit democraţia eratică – rătăcită, alăturea cu drumul.

Nu pot decât să sper că Parlamentul nu va acţiona şi el eratic, încercând să-l blocheze pe T. Băsescu printr-o nouă suspendare, varianta Şova, sau ştergerea condiţiei de cvorum, varianta Ghişe. Băsescu trebuie să se întoarcă la Cotroceni – măcar formal, este necesară stabilizarea situaţiei politice.

Ceea ce nu înseamnă că uriaşa frustrare resimţită de cei 7,4 milioane de români care au votat plecarea lui Băsescu se va micşora. Dimpotrivă: aceşti oameni se consideră furaţi, înşelaţi, batjocoriţi, pentru că ei ştiu ce au votat, ştiu acum câţi sunt, şi văd că votul lor a fost transformat, cum spuneam când m-am alăturat lor, în hârtie igienică.

La Cotroceni se întoarce un ins care, pe lângă toate câte i se ştiau, s-a dovedit cu această ocazie şi un laş, lipsit de cuvânt şi onoare,  care şi-a ridicat minciunile obişnuite la rang de şarlatanie naţională. De acum înainte, mi se pare corect să nu îl mai numesc, în comentarii, altfel decât, potrivit declaraţiilor sale,  preşedintele Masăverde.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici