Elena Băsescu a primit la europarlamentare donaţii de 100.000 de euro

Independenta Elena Băsescu a beneficiat, în campania electorală ce a propulsat-o ca europarlamentar, de donaţii de aproximativ 100.000 de euro, fiica preşedintelui situându-se pe locul cinci la capitolul donatori dintre toate forţele politice înscrise în cursă.

18 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu a primit la europarlamentare donaţii de 100.000 de euro

Elena Băsescu a primit la europarlamentare donaţii de 100.000 de euro

Astfel, potrivit raportărilor făcute la Autoritatea Electorală Permanentă, EBa a beneficiat de donaţii în valoare de 430.800 de lei, mai mult decât UDMR, care a declarat 417.880 de lei, dar şi decât PRM, cu 180.000 de lei.

Citeşte mai multe despre donaţiile primite de Elena Băsescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici