Elena Băsescu: Consider că mi-am primit botezul la fel ca în armată

Secretarul general al Tineretului PDL, Elena Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Petroşani, că "şi-a primit botezul" la intrarea în politică, experienţele de acest gen ajutând-o "să-şi facă acel stomac de politician" de care are nevoie.

17 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu: Consider că mi-am primit botezul la fel ca în armată

Elena Băsescu: Consider că mi-am primit botezul la fel ca în armată

Prezentă la lansarea candidaţilor PDL în Valea Jiului, Elena Băsescu a susţinut că experienţele pe care le-a trăit, legate de discursul susţinut în faţa studenţilor bucureşteni (la rostirea căruia s-a încurcat de câteva ori - n.r.), o ajută să ajungă la maturitatea politică.

"Consider că mi-am primit botezul la fel ca în armată. Mai am un drum lung de parcurs şi o să-mi văd de drumul meu. Era normal să mai trec şi pintr-o astfel de experienţă", a spus Elena Băsescu.

Ea a adăugat că experienţele de acest fel o vor ajuta "să-şi facă acel stomac de politician" de care are atâta nevoie ca să aibă cât mai multe succese pe viitor.

La lansarea candidaţilor PDL la primăriile din localităţile Văii Jiului - Petroşani, Petrila, Aninoasa, Vulcan, Lupeni, şi Uricani - au participat Emil Boc, Theodor Stolojan, Elena Udrea, Elena Băsescu, Raluca Turcan, Monica Iacob Ridzi, Gheorghe Barbu şi aleşii locali ai acestei formaţiuni. Secretarul general al Tineretului Democrat Liberal a primit o cheiţă de aur de la artistul plastic Ovidiu Pârâianu.

Preşedintele Traian Băsescu a acuzat trusturile de presă de atacuri la adresa sa şi a membrilor familiei sale şi a avertizat că, în calitate de soţ şi tată, va replica la "toate mizeriile" care îi vor viza familia. Băsescu s-a referit şi la "campania" îndreptată împotriva fiicei sale, despre care a spus că este "un copil inocent", acuzându-i pe "bărbaţii din presă" că se iau la "trântă dreaptă" cu aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici