Elena Băsescu îşi poate face operaţii estetice pe banii Parlamentului European

Europarlamentarii şi famiile acestora pot pune costurile chirurgiei estetice pe nota de plată a Parlamentului European, în urma unor schimbări legate de cheltuielile medicale ale parlamentarilor de la Bruxelles, informează Daily Mail, potrivit Ziarul Financiar.

120 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu îşi poate face operaţii estetice pe banii Parlamentului European

Elena Băsescu îşi poate face operaţii estetice pe banii Parlamentului European (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Conform publicaţiei, noile reglementări arată că bugetul de 3,4 milioane de euro poate fi cheltuit pentru mai multe tratamente medicale între care sunt menţionate operaţiile de reducere a sânilor, eliminarea părului facial şi masaje.

Tratamentele permise de Parlamentul European, conform Ghidului Practic al Rambursării Cheltuielilor Medicale, vor fi acoperite în proporţie de 36% din bani europeni. De asemenea, plătitorii de taxe din Uniunea Europeană vor acoperi două treimi din costurile tuturor tratamentelor medicale ale parlamentarilor europeni şi în multe cazuri chiar 100% din costuri.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici