Elena Băsescu: Prefer atmosfera din PE decât pe cea din Parlamentul naţional

Elena Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că preferă "atmosfera din Parlamentul European decât pe cea din Parlamentul naţional", chiar dacă este "foarte bine informată" şi "interesată" de tot ce se întâmplă în politica internă.

21 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu: Prefer atmosfera din PE decât pe cea din Parlamentul naţional

Elena Băsescu: Prefer atmosfera din PE decât pe cea din Parlamentul naţional (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Întrebată, într-o conferinţă de presă la Sibiu, dacă are de gând să-şi facă o carieră în politică, în Parlamentul European, Elena Băsescu a spus că este prea devreme pentru a spune dacă va mai candida pentru un nou mandat de europarlamentar, dar a afirmat că îi place mai mult "atmosfera din PE", decât cea din Parlamentul României.

"Nu pot spune de pe acum, gândiţi-vă că mai sunt patru ani. Nu ştiu cum vor evolua lucrurile, dar deocamdată sunt încântată de ceea ce fac în Parlamentul European şi de bagajul de cunoştinţe pe care-l poţi acumula acolo. În plus, prefer atmosfera din PE decât pe cea din parlamentul naţional", a declarat Elena Băsescu.

Întrebată dacă ştie cum este atmosfera din Parlamentul României, Elena Băsescu a declarat că este "foarte bine informată".

"Cum să nu o cunosc? Sunt foarte bine informată şi sunt foarte interesată de ce se întâmplă în politica internă", a spus Elena Băsescu.

Aceasta şi-a prezentat, sâmbătă, la Sibiu, bilanţul activităţii pe anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici