Video Elena Băsescu vrea să fie deputat

Fiica preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Deva, că vrea să candideze pentru un mandat de deputat, din partea Organizaţiei de Tineret a formaţiunii democrate.

2 afișări

Prezentă la Deva la un simpozion pentru prevenirea cancerului genito-mamar iniţiat de Organizaţia Judeţeană de Femei a Partidului Democrat Hunedoara, Elena Băsescu a declarat că nu a vizat niciodată un loc în Parlamentul European, deoarece îşi doreşte o carieră politică în ţară.

"Proabil că voi candida pentru un loc în Camera Deputaţilor din partea Organizaţiei de Tineret PD din Bucureşti. Până la alegerile parlamentare din România, voi susţine femeile din PD care candidează pe locuri eligibile pentru Parlamentul European. Este vorba despre Roberta Alma Anastase, care ocupă locul doi pe lista PD, şi de hunedoreanca Monica Iacob Ridzi care este pe locul patru pe listă", a mai spus Elena Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici