Elena Udrea, aproape să cadă la reuniunea PDL Ilfov - VIDEO

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, s-a împiedicat şi a fost aproape să cadă în timp ce cobora din tribuna de la care a susţinut un discurs, sâmbătă, în cadrul reuniunii organizaţiei PDL Ilfov.

28 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, aproape să cadă la reuniunea PDL Ilfov - VIDEO

Elena Udrea, aproape să cadă la reuniunea PDL Ilfov

După ce a vorbit la prezidiul adunării, Udrea s-a dezechilibrat în timp ce cobora scările de la tribună, s-a clătinat câţiva paşi, în viteză, apoi s-a proptit într-un perete, pentru a nu cădea. Udrea a râs de incident, fiind ajutată să meargă mai departe de către candidatul la şefia filialei din Ilfov, Cristache Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici