Elena Udrea, invitată, duminică, în emisiunea "După 20 de ani"

Deputatul Elena Udrea va fi invitata ediţiei de duminică a emisiunii "După 20 de ani", difuzată de Pro TV şi voyo.ro de la ora 10.00, potrivit unui comunicat al televiziunii remis MEDIAFAX.

162 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, invitată, duminică, în emisiunea "După 20 de ani"

Elena Udrea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Dacă destinul PDL stă în tocurile Elenei Udrea, sunt gata să port şi tenişi!", declară deputatul Elena Udrea, invitata ediţiei de duminică a emisiunii "După 20 de ani".

Care este miza alegerilor pentru preşedinţia Partidului Democrat Liberal şi cât de mare este răscrucea la care se află opoziţia în acest moment vor fi temele principale dezbătute cu Elena Udrea de Cristian Leonte, moderatorul emisiunii, şi jurnaliştii Claudiu Pândaru (gandul.info) şi Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar).

În emisiunea difuzată de Pro TV aflăm şi cine sunt potenţialii candidaţi la preşedinţia României din partea PDL, dar şi care este opinia Elenei Udrea despre contracandidatul Vasile Blaga sau Victor Ponta, cel pe care îl consideră principalul său rival politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici