Emanuel Ungureanu: Am fost săpat de conducerea USR Cluj. Nu Barna şi Cioloş fac listele aici

  • Deputatul Emanuel Ungureanu nu este pe loc eligibil la alegerile parlamentare
  • Acesta acuză o înţelegere ”de gaşcă” la nivel USR Plus
  • Nu Barna sau Cioloş au făcut listele la Cluj
2224 afișări
Imaginea articolului Emanuel Ungureanu: Am fost săpat de conducerea USR Cluj. Nu Barna şi Cioloş fac listele aici

Emanuel Ungureanu: Am fost săpat de conducerea USR Cluj. Nu Barna şi Cioloş fac listele aici

Deputatul Emanuel Ungureanu iese din organizaţia USR Cluj după ce a fost scos de pe locurile eligibile pentru alagerile parlamentare din decembrie.

Acesta susţine că activitatea sa socială a deranjat la nivel de organizaţie partid. Ungureanu a spus că rolul unui partid nu este să trimită candidaţii cei mai simpatici ci pe aceia care pot ajuta comunitatea. ”Chiar numărul 3 Radu Molnar mi-a spus că nu m-a votat pentru activitatea socială ci pentru a face treabă în Parlament. Ori pentru mine activitatea socială reprezintă tot interesul cetăţenilor. Conducerile USR Cluj au fost foarte jos . Conducerea nu m-au vrut pe locurile eligibile, ei au vrut un om Radu Molnar, IT-ist, pe care ei l-au vrut în locul meu. Ei nu au acceptat locuri de 2 la 2 cu Plus, nici nu erau sigucă . Şi s-a ajuns la o listă comună unde s-au impus membrii găştilor. Eu am fost săpat constant de Sălăgean, Levente şi Molnar din 2016. Nu Barna sau Cioloş au făcut listele la Cluj, a fost o înţelegere meschină pe plan local”, a spus Ungureanu într-un live pe Facebook.

”Să fim sănătoşi, asta contează! Să păstrăm locurile de muncă şi să avem grijă unii de alţii.

Dar, în viaţă, se mai întâmplă şi mizerii, vom povesti diseară despre cum arată din interior organizaţia USR-PLUS Cluj, cine a acaparat puterea politică şi mai ales ce face cu ea. Voi explica mecanismul perfid prin care am fost eliminat de pe locurile eligibile ale Alianţei USR PLUS Cluj pentru noul Parlament şi care sunt proiectele mele de viitor pe Sănătate”, a anunţat pe Facebook deputatul Emanuel Ungureanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cluj,
usr,
ungureanu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici