Eugen Tomac, liderul PMP: Avem 2.500 de amendamente la buget. Sunt inspirate din promisiunile PSD

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunţat, duminică, pe Facebook, că a terminat pregătirea a 2500 de amendamente la Legea bugetului de stat, acestea fiind ”inspirate din promisiunile PSD”. El susţine că proiectul de buget este ”o catastrofă marca Dragnea”.

389 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac, liderul PMP: Avem 2.500 de amendamente la buget. Sunt inspirate din promisiunile PSD

Tomac: Avem 2500 de amendamente la buget. Sunt inspirate din promisiunile PSD

”Tocmai am încheiat pregătirea celor aproximativ 2500 de amendamente ale PMP la Legea Bugetului de stat pentru anul 2019. La fel ca anul trecut, acestea sunt, ale celor care îndrăznesc să ne mintă de ani buni, realitatea fiind din ce în ce mai îngrijorătoare. Este un buget al recesiunii, un buget care nu soluţionează niciuna dintre problemele mari ale României”, a scris pe Facebook liderul PMP, Eugen Tomac.

El susţine că guvernul trebuie să aloce bani pentru creşe şi grădiniţe, pentru ambulanţe, dar şi pentru infrastructură: centura capitalei, autostrada Bucureşti - Braşov, autostrada Iaşi - Târgu Mureş.

”Trebuie să alocăm bani pentru gazificarea României. Este inadmisibil ca în secolul XXI să avem în România oraşe şi comune care nu sunt racordate la reţelele de gaze. Acesta este bugetul catastrofă marca Dragnea. Aceasta este ţara guvernată de PSD. PMP va lupta pentru fiecare dintre amendamentele pregătite şi avem speranţa că acestea vor fi susţinute de colegii parlamentari din alte partide”, a adăugat Tomac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici