Eurodeputatul Eugen Tomac, despre regiunea transnistreană: Situaţia este din în ce mai tensionată

Situaţia din regiunea transnistreană este din ce în ce mai tensionată, afirmă europarlamentarul Eugen Tomac: „Continuă provocările în Transnistria”.

248 afișări
Imaginea articolului Eurodeputatul Eugen Tomac, despre regiunea transnistreană: Situaţia este din în ce mai tensionată

„Continua provocările în Transnistria. Noi şi noi provocări în regiunea transnistreană. În urmă cu puţin timp, au fost anunţate mai multe focuri de armă în preajma depozitului de muniţii de la Colbasna”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El precizează că informaţiile prezentate de presa de la Tiraspol nu au fost confirmate oficial.

„Informaţiile prezentate de presa de dincolo de Nistru controlată de administraţia prorusa de la Tiraspol încă nu au fost confirmate oficial, însă situaţia este din ce mai tensionată”, conchide Tomac.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici